LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 1st Gen. Tacomas

Notices

Power Ports Not Working

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-22-2012, 09:13 AM   #1
Taco II [OP] Taco II is offline
Junior Member
Taco II is on a distinguished road
Joined: Jan 2012, #71139
Location: DC Metro
Gender: Male
Posts: 5
Taco II's Tacoma Gallery
Power Ports Not Working

2004 Tacoma...Power Ports will not energize...Upon inspection (I removed the panel they are installed in) I noticed one had a bad fusible link however the other looked OK. The interior 30 amp fuse tests OK. I removed the Power Relay from the fuse box under the hood and installed a jumper to allow the power to present itself full time but still no power. No Power getting to the connectors that attach to the rear of the power port(s).
Question: Can you test the Power Relay to determine if it is any good?
Question: Do you have to buy a replacement from Toyota?
Question: How in the heck do you remove the Power Port Cylinder from the housing?
Thanks
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Ports Not Working Taco II New Members 3 01-23-2012 10:35 AM
Power ports not energized Oshnjoe 2nd Gen. Tacomas 3 10-18-2011 05:13 AM
No radio, clock, power ports wgerow 4 Cylinder 5 03-22-2010 09:01 PM
Mounted USB ports for power irshliquor 2nd Gen. Tacomas 5 03-25-2009 07:05 PM
Full time power ports SteveS 1st Gen. Tacomas 2 12-13-2007 04:41 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.