Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 1st Gen. Tacomas

Notices

Low beam work only in high beam mode

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-15-2012, 08:36 AM   #1
03toytaco [OP] 03toytaco is offline
Junior Member
03toytaco is on a distinguished road
Joined: Jul 2010, #40516
Gender: Male
Posts: 3
03toytaco's Tacoma Gallery
Low beam work only in high beam mode

I've just recently install a Hi/Lo Hid kits on my 03 tacoma. Everything was functioning properly til one of the hid bulb wasn't working. I did everything I could trying to fix the problem,switching out the ballast and the bulb. After realizing that it was one of the hid bulbs that went bad. I decided to go back to the OEM set up,til I get a replacement for my Hid. My problem is now...the Low beam only comes on in High beam mode. I checked the fuses but its still only comes on in high beam mode only. My high beam indicator light doesn't work either. Please help and Thanks in advance for any response!
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"FOG LIGHTS ON W/PARKING...LOW BEAM...HIGH BEAM..." "OLYMPIC VIEW" Lighting 361 08-21-2014 07:43 PM
Need Help: HID retrofit - High beam works, but low beam doesn't MupxMup Lighting 6 07-20-2011 12:10 PM
flashtech 35w 6k h4 high/low beam hid kit blacktaco11 Buy / Sell / Trade 0 06-11-2011 04:19 PM
HID's for Low or High beam? coveny91 2nd Gen. Tacomas 11 09-28-2010 12:11 PM
Get low beams on the high beam switch PRodecap Lighting 16 11-06-2009 06:28 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.