LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 1st Gen. Tacomas

Notices

New (to me) Taco, electrical problems?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-23-2012, 09:37 AM   #1
Junior Member
TacomaTacoma is on a distinguished road
Joined: Jun 2012, #81178
Gender: Male
Posts: 1
TacomaTacoma's Tacoma Gallery
Exclamation New (to me) Taco, electrical problems?

Hey TW! First time posting on the forums here. I just bought a 98 4x4 reg cab Taco a few weeks ago. I love it and couldn't be happier. However, today it started giving me some trouble.. could you please give me some insight?

Today I went to drive home from my mates place and it seemed as though the battery was dead. No lights, noise or anything. As I opened the door to get jumpers, the door buzzer came back on and then it started fine..no struggle whatsoever. I did notice however that my head unit was off and my trip distance was reset (a bummer because I wanted to check my mileage!). Now I am home and it seems like the battery is dead again but I don't think that is the issue.

It seems electrical but I dont know much more than that. thanks for any help!
  Reply With Quote
Old 06-23-2012, 10:18 AM   #2
Senior Member
Robertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shed
 
Robertgeejr1's Avatar
Name: Robert
Joined: Dec 2011, #69167
Location: Berwyn Il
Gender: Male
Posts: 770
Robertgeejr1's Tacoma Gallery
have you checked to see if both connectors are good and tight on the battery?
  Reply With Quote
Old 06-23-2012, 03:13 PM   #3
Senior Member
joemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shedjoemomma22 is one of the sharper tools in the shed
Name: Joe
Joined: Jun 2012, #80692
Location: NJ
Gender: Male
Posts: 193
joemomma22's Tacoma Gallery
jiggle the positive and negative connectors, make sure your ground is right. i had an almost identical problem on my f150. its all in the connection to the battery.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical Problems! JaredD 2nd Gen. Tacomas 4 10-11-2010 03:11 PM
Electrical Problems - 2010 Taco paulc 2nd Gen. Tacomas 12 09-24-2010 05:57 PM
electrical problems drifter Technical Chat 8 09-07-2010 10:57 PM
Damn electrical problems! fireturk41 Lighting 6 06-03-2010 07:57 PM
Electrical Problems CCain Technical Chat 4 10-26-2009 05:02 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.