Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 1st Gen. Tacomas

Notices

Wipers not working

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-19-2014, 07:56 PM   #1
Parsec [OP] Parsec is offline
Junior Member
Parsec is on a distinguished road
Joined: Nov 2014, #142703
Gender: Male
Posts: 4
Parsec's Tacoma Gallery
Question Wipers not working

So my wipers aren't working. Any suggestion?
  Reply With Quote
Old 11-19-2014, 07:59 PM   #2
Senior Member
Artruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shedArtruck is one of the sharper tools in the shed
 
Artruck's Avatar
Joined: Jun 2013, #107173
Location: Lawrence, KS
Gender: Male
Posts: 343
Artruck's Tacoma Gallery
Quote:
Originally Posted by Parsec View Post
So my wipers aren't working. Any suggestion?
Check fuses....
Does your washer fluid still work?
  Reply With Quote
Old 11-19-2014, 08:17 PM   #3
Parsec [OP] Parsec is offline
Junior Member
Parsec is on a distinguished road
Joined: Nov 2014, #142703
Gender: Male
Posts: 4
Parsec's Tacoma Gallery
No the fluids don't work and I changed the fuses.
  Reply With Quote
Old 11-20-2014, 08:03 PM   #4
Senior Member
keakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shedkeakar is one of the sharper tools in the shed
Joined: Oct 2014, #139537
Location: louisiana
Gender: Male
Posts: 927
keakar's Tacoma Gallery
first the fluid might be empty so refill the reservoir and recheck.

second check your fuses again with a test meter and not just by looking at them and also check the fuses under the hood.

if the fuses are all good and you are sure it has power going to it and the wipers don't even try to work then im thinking you wiper module has lost power from a blown fuse or it has gone bad which is unlikely the water fluid pump to go bad too but you need to test it to be sure. see if the washer fluid pump and the wiper motor is getting power, if not then the problem is probably in the steering wheel wiper arm module.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intermittent speed not working on wipers Dtaw New Members 0 09-18-2014 03:13 PM
Wipers Not Working farbio615 2nd Gen. Tacomas 7 12-20-2011 11:09 AM
Intermittent Wipers not Working jchristian11 1st Gen. Tacomas 1 03-20-2011 03:38 AM
Windshield wipers not working... cadman Technical Chat 3 01-16-2010 03:06 PM
Wipers stopped working Tejas TJ 1st Gen. Tacomas 3 10-19-2009 10:19 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.