LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 1st Gen. Tacomas

Notices

Po420 code

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2009, 01:18 PM   #1
jprichard [OP] jprichard is offline
Junior Member
jprichard is on a distinguished road
Joined: Oct 2007, #3207
Posts: 2
jprichard's Tacoma Gallery
Po420 code

Hey guys, got the 420 code (Catalysr efficiency below threshod bank 1.
I replaced rear Cat, checked for leaks before rear o2 sensor, ran injector cleaner. Cleared the code but still comes back. Any ideas? Rear o2 sensor? Thanks.
  Reply With Quote
Old 05-25-2009, 03:32 PM   #2
Junior Member
00tacond is on a distinguished road
Joined: Mar 2009, #14429
Location: Michigan
Gender: Male
Posts: 22
00tacond's Tacoma Gallery
Front O2

I would say the front O2. If both O2's are switching from rich to lean it is because the rear O2 is trying to correct the front O2. Replace the front O2.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2002 4x4 3.4l V6 Throwing PO420 CEL Code n315on 1st Gen. Tacomas 27 12-04-2012 05:09 PM
Another PO420 thread keebler94 1st Gen. Tacomas 6 12-07-2011 10:15 AM
Trouble Code PO420 4Barrel 4 Cylinder 6 09-23-2010 07:44 PM
CEL came on, PO420... memario1214 2nd Gen. Tacomas 6 05-26-2010 09:20 AM
PO420 code allred27 1st Gen. Tacomas 5 04-16-2010 07:25 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.