Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 2nd Gen. Tacomas

Notices

Fuse Problems ( lights and hazards arnt working)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-19-2011, 05:10 PM   #1
Junior Member
packers0227 is on a distinguished road
Joined: Jan 2010, #29442
Location: Laguna Beach,Ca
Gender: Male
Posts: 14
packers0227's Tacoma Gallery
Fuse Problems ( lights and hazards arnt working)

I have HID head lights and fog lights ( 10K have had them for over a year.) i just put in LED tail lights(2 days ago) . When i connected the tail lights, the fuse for the turn signals and head lights blew. what do i do?

i've check the fuse box and its only one of the head light fuses that keeps blowing and the hazard fuse.
  Reply With Quote
Old 06-19-2011, 05:16 PM   #2
NightRunner
Murdered Out Tacoma is on a distinguished road
Joined: Jul 2009, #20080
Location: Socal (IE)
Gender: Male
Posts: 49
Murdered Out Tacoma's Tacoma Gallery
I had that same problem when i first setup my HIDs. Then i picked up a HID relay harness for like 10 shipped and it solved my problems.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Daytime Running Lights, Blinkers and Hazards are not working crzzyglu1970 Lighting 5 09-10-2011 07:20 PM
Power Outlet in Bed Not Working. Don't believe it's a fuse burtnrdr 2nd Gen. Tacomas 7 03-18-2011 12:38 PM
Clock/hazards not working. Little help here Martini702 Audio & Video 3 12-04-2010 05:05 AM
Hazards/clock not working. Martini702 2nd Gen. Tacomas 6 12-04-2010 05:05 AM
Blowing Fuses (Parking lights, tail lights not working) MotoXFreeStyle61 Technical Chat 5 10-20-2008 02:26 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.