Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 2nd Gen. Tacomas

Notices

2007 4.0 Stalls at idle while in park.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-29-2013, 06:51 AM   #1
slatercat [OP] slatercat is offline
Senior Member
slatercat will become famous soon enough
 
slatercat's Avatar
Air Force:
Name: Josh
Joined: Sep 2012, #86120
Location: St Louis
Gender: Male
Posts: 389
slatercat's Tacoma Gallery
2007 4.0 Stalls at idle while in park.

Title pretty much says it. Im not sure what other information is pertinent. This just started about 2 days ago. The only thing i have done to it before it started was wiring in the ambient temperature sensor for the OHC.

Any ideas of what i should check?

I can start it and it idles fine for a few seconds then gets a little choppy and dies within 2 minutes.

The CEL does not come on while running.

I have not had any issues at town/highway speeds or when stopped with the vehicle in drive.

I know this forum is full of geniuses


Thanks for looking
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Truck stalls when shifted to park. Bigjohn07 Technical Chat 10 07-16-2012 08:11 PM
Video: Crzy Park Ranger dude chews out snowboarders in a city park wtbthree Sports, Hobbies & Interests 14 06-29-2012 10:22 PM
Park/Neutral Position Switch & Idle Speed question RichP 4 Cylinder 0 11-19-2009 04:38 PM
Need info on Rocky Mountain National Park and Estes Park in Colorado TL697 Off-Roading & Trails 3 05-17-2009 08:53 AM
Stalling rough idle 2007 Rustystp 2nd Gen. Tacomas 3 01-19-2009 03:17 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.