Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 2nd Gen. Tacomas

Notices

2013 with P0340

View Poll Results: Has this issue happen before?
Yes 0 0%
No 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-15-2014, 06:07 PM   #1
FXHO [OP] FXHO is offline
Senior Member
FXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud of
 
FXHO's Avatar
Name: Luis
Joined: Apr 2010, #36123
Location: Miami,FL
Gender: Male
Posts: 312
FXHO's Tacoma Gallery
2013 with P0340

So I was leaving work today and clicked the auto start on m truck and all i heard was a clicking noise. When I went to go turn it on with the key I got the same clicking noise. All the lights, horns, radio, a/c etc work fine. Connected it to a scanner and it gave me a P0340 code. When I google this code it comes back as a cam shaft position sensor?

Has anyone had this issue? My truck only has 29xxx miles on it so its still under the 3 year/ 36xxx mile warranty but I mean damn. New truck and the cam shaft position sensor is already going bad?

My 2002 Maxima went through cam shaft position sensors left and right. Replaced about 5-6 in a matter of 5 years of owning it.

Does anyone know what causes these to go bad or is anyone else having this issue?

Heading over to the stealership tommorrow so the can fix it
  Reply With Quote
Old 09-16-2014, 05:46 AM   #2
FXHO [OP] FXHO is offline
Senior Member
FXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud ofFXHO has much to be proud of
 
FXHO's Avatar
Name: Luis
Joined: Apr 2010, #36123
Location: Miami,FL
Gender: Male
Posts: 312
FXHO's Tacoma Gallery
anyone?
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS 2013 JASON CAMPER SHELL BLACK for 2013 TACOMA JSPKSP Texas 1 01-19-2014 08:14 PM
P0345 and p0340. Engine DIED! hualampeter 2nd Gen. Tacomas 18 11-22-2013 10:48 AM
2013 Gt lighting USA NEW LED LIGHT BAR/HID GB ends 4/13/2013 gtlightingusa Group Buys 72 07-23-2013 07:44 PM
John Mayer: Born & Raised Tour 2013 (Irvine, CA) 27 July 2013 Doc.SS Buy / Sell / Trade - Other 1 04-03-2013 05:37 AM
code P0340 Shane205 2nd Gen. Tacomas 12 10-29-2012 03:41 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.