Tacoma World Forums

Tacoma World Forums (http://www.tacomaworld.com/forum/)
-   2nd Gen. Tacomas (http://www.tacomaworld.com/forum/2nd-gen-tacomas/)
-   -   2007 toyota tacoma automatic (http://www.tacomaworld.com/forum/2nd-gen-tacomas/255595-2007-toyota-tacoma-automatic.html)

lunamoon97367 12-30-2012 04:46 PM

2007 toyota tacoma automatic
 
Okay so our friend needed to borrow our battery to put in his mustang. We put our battery in his car and then he moved his car. After this we put the battery in the truck ran it for 5 minutes turned it off. Then later we went back to start the truck and now it will not start. Any suggestions. Somebody my dad talked to said that it needed to go into the shop to have the computer reset, wondering if this is what is wrong or if it something else.

Badgtho 12-30-2012 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by lunamoon97367 (Post 6199954)
Okay so our friend needed to borrow our battery to put in his mustang. We put our battery in his car and then he moved his car. After this we put the battery in the truck ran it for 5 minutes turned it off. Then later we went back to start the truck and now it will not start. Any suggestions. Somebody my dad talked to said that it needed to go into the shop to have the computer reset, wondering if this is what is wrong or if it something else.

Your dad should stop talking to people.

Sounds like that battery is toast and when it was installed it may not have had the terminals tight enough.

Confirm that the terminals are correctly installed and then put a charger on it.

As a rule of thumb it's a bad idea to do what you've done. There is a reason that the mustang had a dead battery.


All times are GMT -7. The time now is 09:51 PM.