SCRunner12's 4Runner Limited

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Discussion > 4Runners

Notices

I have a misfire, but it won't always trip CEL

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-25-2012, 11:43 PM   #1
josh700 [OP] josh700 is offline
Junior Member
josh700 is on a distinguished road
Joined: Jun 2012, #80899
Gender: Male
Posts: 10
josh700's Tacoma Gallery
I have a misfire, but it won't always trip CEL

I have a '99 4runner that started misfiring on #3 at random times (generally after it has been warmed up, then turned off for an hour or so, and then when I start it again it will miss). Changed plugs, still misfires. But before I go and buy a coil pack, I want to make sure that is the issue. So I swapped #3 coil with #1, and have been waiting to see if the problem moved to #1 or stayed at #3. I get a misfire and shudder still but it won't give me a CEL to check code. It will miss for a few minutes and then go away, still, no code. Any tricks to making the CEL come on?
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2.7 misfire help! evansjos 1st Gen. Tacomas 12 02-28-2012 03:31 AM
misfire help MrMackey89 2nd Gen. Tacomas 0 11-02-2011 05:58 PM
CEL Won't Go Away jrich44 1st Gen. Tacomas 29 09-28-2011 11:06 PM
Tailgate - won't latch, then won't open?? nyfishhunter 2nd Gen. Tacomas 6 10-26-2010 09:38 AM
Misfire toyotadan 1st Gen. Tacomas 5 07-10-2010 01:13 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.