Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Audio & Video

Notices

Wiring question

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-31-2010, 10:01 AM   #1
swopeti [OP] swopeti is offline
Member
swopeti has much to be proud ofswopeti has much to be proud ofswopeti has much to be proud ofswopeti has much to be proud ofswopeti has much to be proud ofswopeti has much to be proud ofswopeti has much to be proud ofswopeti has much to be proud ofswopeti has much to be proud of
Joined: Aug 2010, #42471
Location: Dallas
Gender: Male
Posts: 31
swopeti's Tacoma Gallery
Wiring question

Sorry i am sure this has been talked about but i can not find it.

I am installing a new system head unit speakers amp and sub box. Okay my questions is about the speaker wiring. I do not need to get a speaker harness if i am running an amp? I am assuming that the amo will feed the speakers. I am trying to get together all the harnesses together now before i start the build.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Got a wiring question tacomathunder Audio & Video 19 09-30-2011 12:22 PM
wiring question mickyd9990 Lighting 6 08-31-2011 09:23 PM
AMP WIRING QUESTION protaz Audio & Video 6 01-17-2011 06:25 PM
Wiring question 1welder 1st Gen. Tacomas 5 08-31-2010 05:10 PM
Wiring Question O-Dubs Lighting 4 05-25-2009 09:14 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.