LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Audio & Video

Notices

Problem with "NO SIGNAL" in a.m. for XM

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-21-2011, 11:33 AM   #1
Frogdaddy [OP] Frogdaddy is offline
Senior Member
Frogdaddy is on a distinguished road
 
Frogdaddy's Avatar
Joined: Oct 2009, #24365
Location: Ga.
Gender: Male
Posts: 153
Frogdaddy's Tacoma Gallery
Problem with "NO SIGNAL" in a.m. for XM

For last couple months getting "NO SIGNAL" in a.m. Afternoon and evening there are no issues with signal and radio works fine. XM Fan forum indicate could be antenna or receiver. XM radio say stuff about repeaters and location and antenna view. This is odd to me and would like to know if anyone else has experienced or suggestions. In the meantime I'll swap antenna cable with what came from pioneer. This should eliminate the receiver over the shark fin. Didn't know a shark fin could go bad though.

Thanks.

Equipment:
Pioneer Tuner - MVH-P8300BT
Pioneer Satellite Receiver - GEX-P920XM
Toyota stock roof mounted antenna connected via VIAS SFA12F cable
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"turn signal stuck on" 360tacoma 1st Gen. Tacomas 20 12-04-2013 06:55 PM
ARB "turn signal" replacement into fog light? NYCO Lighting 9 01-06-2012 12:42 PM
How long did your "free" Sirius/XM last when you bought your truck? Brandon### 2nd Gen. Tacomas 20 12-29-2010 08:33 AM
03 Tacoma, "dead pedal" problem. ghost5849 Technical Chat 5 02-05-2010 06:38 AM
my "rodent" problem in my engine bay THXEY 2nd Gen. Tacomas 30 12-13-2009 08:41 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.