Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Audio & Video

Notices

Sub turns off and on..

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-21-2011, 11:13 PM   #1
orieo [OP] orieo is offline
Member
orieo is on a distinguished road
 
orieo's Avatar
Joined: Mar 2009, #14604
Location: Oregon
Gender: Male
Posts: 64
orieo's Tacoma Gallery
Sub turns off and on..

So the problem is when i turn up the bass boost or gain the sub will turn off and on.. dont know what the problem is maybe someone can help me out.

This is my set up..
sub http://www.pioneerelectronics.com/PU...-SW2501S2%7CS4

amp
http://www.pioneerelectronics.com/PU...eries/GM-5500T

headunit
http://support.jvc.com/consumer/prod...1&archive=true
  Reply With Quote
Old 09-21-2011, 11:16 PM   #2
Senior NEWBIE
Tigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shedTigahshark is one of the sharper tools in the shed
 
Tigahshark's Avatar
Name: Isaac
Joined: Aug 2011, #61688
Location: On a volcano, literally!
Gender: Dude
Posts: 8,293
Tigahshark's Tacoma Gallery
The sub turn on and off or the amp?
  Reply With Quote
Old 09-21-2011, 11:20 PM   #3
orieo [OP] orieo is offline
Member
orieo is on a distinguished road
 
orieo's Avatar
Joined: Mar 2009, #14604
Location: Oregon
Gender: Male
Posts: 64
orieo's Tacoma Gallery
i guess it's both.. a little light on the amp flashes and cuts power to the sub.

dont know why because if i hook up a 12" pioneer sub it wont happen. works fine with the 12" but not the 10"
  Reply With Quote
Old 09-21-2011, 11:22 PM   #4
Senior Member
derekAV is a splendid one to beholdderekAV is a splendid one to beholdderekAV is a splendid one to beholdderekAV is a splendid one to beholdderekAV is a splendid one to beholdderekAV is a splendid one to beholdderekAV is a splendid one to beholdderekAV is a splendid one to behold
 
derekAV's Avatar
Name: derek
Joined: Nov 2009, #25921
Location: A.V. / Fairfield CA
Gender: Male
Posts: 575
derekAV's Tacoma Gallery
sounds like its over heating
  Reply With Quote
Old 09-21-2011, 11:24 PM   #5
orieo [OP] orieo is offline
Member
orieo is on a distinguished road
 
orieo's Avatar
Joined: Mar 2009, #14604
Location: Oregon
Gender: Male
Posts: 64
orieo's Tacoma Gallery
yeah checked everything. not overheating though.
  Reply With Quote
Old 09-21-2011, 11:25 PM   #6
orieo [OP] orieo is offline
Member
orieo is on a distinguished road
 
orieo's Avatar
Joined: Mar 2009, #14604
Location: Oregon
Gender: Male
Posts: 64
orieo's Tacoma Gallery
amp is behind the rear seat
  Reply With Quote
Old 09-21-2011, 11:37 PM   #7
Senior Member
soljah111 is on a distinguished road
 
soljah111's Avatar
Name: Jon
Joined: Oct 2010, #45120
Location: Denver
Gender: Male
Posts: 245
soljah111's Tacoma Gallery
What gauge wiring are you running?
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sway bar bolt at frame just turns and turns??? Fabulous Suspension 25 06-12-2014 09:06 PM
sub turns off randomly JoshLV Audio & Video 45 02-25-2011 10:36 PM
drifting around turns? StormTrooper 2nd Gen. Tacomas 7 10-27-2010 10:27 AM
Air Conditioner turns on and off HELP! dagone12 2nd Gen. Tacomas 0 12-04-2009 07:55 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.