Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Audio & Video

Notices

Factory Head Unit Problems with Cold Temps?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-03-2013, 03:21 PM   #1
Rhody76 [OP] Rhody76 is offline
Senior Member
Rhody76 will become famous soon enough
Name: Chris
Joined: Dec 2010, #47755
Location: Rhode Island
Gender: Male
Posts: 132
Rhody76's Tacoma Gallery
Factory Head Unit Problems with Cold Temps?

Hi All-
My factory head unit in my 2011 DC was acting weird this morning. It shut off on it own then wouldn't turn back on. I pressed a few buttons and the display lit up but did not display any information. It eventually began working again but then shut off again on its own.

It was about 10 degrees F this am so maybe thats part of the problem. I remember something like this happening once before and not since so I never had it looked at.

I probably won't be able to recreate this issue for the dealer so what should I do? Will they replace the head unit based on my experience or will they have to see it happen? Truck is still under warranty so I would like to have it taken care of now if possible. I hear these units are very expensive

Thanks!
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bluetooth factory head unit be compatible? Janster 2nd Gen. Tacomas 2 12-11-2012 02:19 PM
amp with factory head unit mclovin Audio & Video 5 06-21-2012 08:43 AM
2009 Factory Camera and New Head Unit DNahas Audio & Video 11 04-28-2011 11:51 AM
Components using factory head unit? bendbolden Audio & Video 13 08-22-2010 05:41 PM
Cold temps concrete jedi 2nd Gen. Tacomas 45 12-08-2007 09:59 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.