Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Audio & Video

Notices

Need help relocating factory amp

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-26-2013, 09:23 PM   #1
nobody4343 [OP] nobody4343 is offline
Senior Member
nobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to behold
 
nobody4343's Avatar
Name: Jonathan
Joined: Mar 2011, #53823
Location: Carlsbad, NM
Age: 26
Gender: Male
Posts: 1,050
nobody4343's Tacoma Gallery
Need help relocating factory amp

Ok guys I'm starting to install my sytem on my dc slowly but surely. I have already got the new headunit installed. Still having issues getting the taco tunes steering wheel interface to program itself. I'm installing the subs on thursday. I'm going to put the amp for the subs under the passenger side seat or driver seat not sure yet. However I still need to move the factory jbl amp from the passenger side, which is where it naturally is, to the center so i can mount it to the center of the box and subs. An y ideas on how to move the amp??

  Reply With Quote
Old 02-27-2013, 07:27 AM   #2
nobody4343 [OP] nobody4343 is offline
Senior Member
nobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to behold
 
nobody4343's Avatar
Name: Jonathan
Joined: Mar 2011, #53823
Location: Carlsbad, NM
Age: 26
Gender: Male
Posts: 1,050
nobody4343's Tacoma Gallery
Bump for any ideas. My only idea is to cut the amp harness and splice in a 2 foot piece of wire to extend the harness really don't want to do that
  Reply With Quote
Old 02-27-2013, 10:48 AM   #3
Senior Member
jslum is on a distinguished road
Name: jason
Joined: Jan 2013, #95034
Location: SoFL
Gender: Male
Posts: 145
jslum's Tacoma Gallery
As far as I can tell, that is the only way to do it, I have been looking for the plugs for that amp and cant find them. Sub'd for a solution too
  Reply With Quote
Old 02-28-2013, 08:52 PM   #7
nobody4343 [OP] nobody4343 is offline
Senior Member
nobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to beholdnobody4343 is a splendid one to behold
 
nobody4343's Avatar
Name: Jonathan
Joined: Mar 2011, #53823
Location: Carlsbad, NM
Age: 26
Gender: Male
Posts: 1,050
nobody4343's Tacoma Gallery
Well I finished the system today. I didn't cut the harness like I said I was. I took out all the plastic panels off cut all the factory wire tie down spot up to the door jamb and it was just enough to place the amp in the center. Will upload pics tomorrow
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SCUBA MOD - Relocating Front & Rear Diff, Tranny, Transfer Case and E-Locker Breather Shadow-Warrior Off-Roading & Trails 65 01-08-2014 07:02 AM
Relocating factory trailer light plug. sgrappone 2nd Gen. Tacomas 5 12-04-2009 09:54 AM
Relocating Hazard & clock for EQ install? craigFLA Audio & Video 0 08-09-2008 09:53 AM
***SOLD*** 05-09 Tacoma JBL 6 CD Changer Stereo & Factory Subwoofer/Amp ronjohn Buy / Sell / Trade 8 07-28-2008 12:11 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.