LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Audio & Video

Notices

Pioneer AVH-5500 Install problem

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-23-2013, 07:16 AM   #1
MadMedic35 [OP] MadMedic35 is offline
Member
MadMedic35 is on a distinguished road
Joined: Jan 2013, #95000
Gender: Male
Posts: 66
MadMedic35's Tacoma Gallery
Pioneer AVH-5500 Install problem

CLOSE!!!

Installed a 5500 yesterday and have an issue. My reverse camera in my mirror will not display in the mirror. I did not hook up either the green parking cable or the violet/white reverse signal cable. Today I am prepping the bypass cable and plan on running the reverse signal cable. Does not having these cables connected interfere with the mirror display or do I have a new problem?

Just found the culprit. Left the harness unplugged at 2 AM
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What's Needed for Pioneer AVH-5500 Install? JDubya Audio & Video 9 09-20-2013 09:22 AM
Pioneer AVH-P8400BH install Scotty3 Audio & Video 24 04-07-2013 12:48 AM
Problem with USB on Pioneer AVH-P1400 Russell F Audio & Video 13 01-28-2013 04:11 PM
Pioneer avh p4200 problem with video Evildcustoms Audio & Video 1 05-26-2010 05:13 AM
Install for Pioneer AVH-P6000DVD eocampo Audio & Video 1 10-02-2009 09:59 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.