LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Audio & Video

Notices

Ipod video problems w/ New H.U.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-13-2010, 12:01 AM   #1
dk6487 [OP] dk6487 is offline
NorCal Member
dk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to all
 
dk6487's Avatar
Name: David
Joined: Jan 2010, #29349
Location: Novato, CA
Gender: Male
Posts: 247
dk6487's Tacoma Gallery
Ipod video problems w/ New H.U.

I'm having a problem watching video from my Ipod. I can here the audio from the video but no picture. When I select what I want to watch it loads for a second and then shows my the playlist menu again but I can here the audio. Any idea whats wrong?
  Reply With Quote
Old 02-13-2010, 12:07 AM   #2
MASTER CHIEF
STR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shed
 
STR8_BEAST's Avatar
Name: Collin
Joined: Dec 2009, #28323
Location: HB, SoCal
Gender: Male
Posts: 2,086
STR8_BEAST's Tacoma Gallery
...

what head unit?...
  Reply With Quote
Old 02-13-2010, 12:11 AM   #3
dk6487 [OP] dk6487 is offline
NorCal Member
dk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to all
 
dk6487's Avatar
Name: David
Joined: Jan 2010, #29349
Location: Novato, CA
Gender: Male
Posts: 247
dk6487's Tacoma Gallery
Quote:
Originally Posted by STR8_BEAST View Post
...

what head unit?...
Pioneer Z110BT.I connected the CD-IU50 (USB interface cable)
  Reply With Quote
Old 02-13-2010, 12:16 AM   #4
MASTER CHIEF
STR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shedSTR8_BEAST is one of the sharper tools in the shed
 
STR8_BEAST's Avatar
Name: Collin
Joined: Dec 2009, #28323
Location: HB, SoCal
Gender: Male
Posts: 2,086
STR8_BEAST's Tacoma Gallery
hmm i got a kenwood so prolly better asking someone with that model. but all i can suggest is checking the cable and mount on it, if its not that there may be something wrong with either part and that would be covered under warranty. but i would check with someone who has the same unit
  Reply With Quote
Old 02-13-2010, 02:10 AM   #5
Dark Lord of the Sith
wrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shedwrmathis is one of the sharper tools in the shed
 
wrmathis's Avatar
Army: Instructor: AAAB/Bravo Co 1-210 AVN REGT/128th AVN BDE (Provisional)
Name: Ryan Mathis
Joined: Sep 2008, #9126
Location: Lives: Newport News, VA(soon to be Ft. Carson)/Home: Leesburg, GA
Age: 33
Gender: Male
Posts: 6,401
wrmathis's Tacoma Gallery
Send a message via ICQ to wrmathis Send a message via Yahoo to wrmathis
is there a 1/8 in connector coming out of the side connected to the ipod? i know on a lot of ipod video connectors, the video doesnt go threw the actual ipod cable but threw its on seperate cable. my alpine w505 is like that. if the connection is loose or not connected i can still hear audio all day long but not video.
  Reply With Quote
Old 02-13-2010, 02:29 AM   #6
Senior Member
LoHoNas has much to be proud ofLoHoNas has much to be proud ofLoHoNas has much to be proud ofLoHoNas has much to be proud ofLoHoNas has much to be proud ofLoHoNas has much to be proud ofLoHoNas has much to be proud ofLoHoNas has much to be proud ofLoHoNas has much to be proud of
 
LoHoNas's Avatar
Name: Jeff
Joined: Mar 2009, #15153
Location: Lake Jackson TX.
Gender: Dude
Posts: 311
LoHoNas's Tacoma Gallery
My JVC does the same thing, audio with out the video. I just have to press the display modes button till it gets to the correct mode and then the video pops up. Check yours for different display modes....just a guess don't know much about the pioneers.
  Reply With Quote
Old 02-13-2010, 12:07 PM   #7
dk6487 [OP] dk6487 is offline
NorCal Member
dk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to all
 
dk6487's Avatar
Name: David
Joined: Jan 2010, #29349
Location: Novato, CA
Gender: Male
Posts: 247
dk6487's Tacoma Gallery
Quote:
Originally Posted by wrmathis View Post
is there a 1/8 in connector coming out of the side connected to the ipod? i know on a lot of ipod video connectors, the video doesnt go threw the actual ipod cable but threw its on seperate cable. my alpine w505 is like that. if the connection is loose or not connected i can still hear audio all day long but not video.
All connections are good. I've even tried moving them to see but nothing.
  Reply With Quote
Old 02-13-2010, 12:27 PM   #8
Member
e-man is on a distinguished road
Name: eric
Joined: Dec 2009, #27314
Location: los angeles
Gender: Male
Posts: 37
e-man's Tacoma Gallery
I think you need to have the correct cable which is a CD IU50V - do you just have the model without the "V"? The end of the cable which attaches to the Nav Unit cable adapter should have a usb plug as as an auxiliary plug.

  Reply With Quote
Old 02-13-2010, 06:01 PM   #9
dk6487 [OP] dk6487 is offline
NorCal Member
dk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to alldk6487 is a name known to all
 
dk6487's Avatar
Name: David
Joined: Jan 2010, #29349
Location: Novato, CA
Gender: Male
Posts: 247
dk6487's Tacoma Gallery
Quote:
Originally Posted by e-man View Post
I think you need to have the correct cable which is a CD IU50V - do you just have the model without the "V"? The end of the cable which attaches to the Nav Unit cable adapter should have a usb plug as as an auxiliary plug.

That little letter right there might be my problem. Will let you know.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IPOD volume problems tacomania Audio & Video 24 05-10-2010 09:45 AM
30gb Ipod Video jacob_wood Buy / Sell / Trade - Other 12 08-14-2009 10:16 AM
How to play iPod video on DNX5120.... CRFan1 Audio & Video 5 03-16-2009 05:12 PM
Ipod Hookup Video 05PreRunner Audio & Video 0 05-15-2008 12:15 PM
Ipod2car & ipod video.... Janster Audio & Video 0 04-04-2008 10:16 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.