Tacoma World Forums

Tacoma World Forums (http://www.tacomaworld.com/forum/)
-   Audio & Video (http://www.tacomaworld.com/forum/audio-video/)
-   -   06 Back up cam install (http://www.tacomaworld.com/forum/audio-video/259274-06-back-up-cam-install.html)

BreezyTaco 01-21-2013 10:52 AM

06 Back up cam install
 
Trying to install my ebay bought back up cam. It has a a/v which I connected to my pioneer Head unit, and a red and black wire. Where do I run these red and black wires in the taillight? I have a uhaul wire harness already installed on the driver side but I need help

BreezyTaco 01-21-2013 10:57 AM

Black is neg

BreezyTaco 01-21-2013 11:29 AM

Bump

kevinsc 01-22-2013 01:33 PM

should go to the reverse light black to the neg. and red the the positive.. the positive will only show power when the truck is in reverse.. which cuts on the camera.. and the reverse wire on the back of the radio needs to be ran to the wire in the picture..
http://www.tacomaworld.com/gallery/d...m/image362.jpg

BreezyTaco 01-22-2013 07:27 PM

My wires are only maybe 4 ft long. I got power but my head unit is messing up not sure what the problem is. When the cam works my head u won't get out of the cation:screen might be reversed screen, when the h.u. Works normally the cam doesn't???

kevinsc 01-26-2013 06:46 AM

try to unplug the radio and let it sit for about 10 mins to reset.. i have seen this problem a lot with the pioneers and this normally stops that! let me know what you get..


All times are GMT -7. The time now is 07:41 PM.