Tacoma World Forums

Tacoma World Forums (http://www.tacomaworld.com/forum/)
-   FJ Cruisers (http://www.tacomaworld.com/forum/fj-cruisers/)
-   -   CEL & TRAC OFF Stuck On (http://www.tacomaworld.com/forum/fj-cruisers/262361-cel-trac-off-stuck.html)

MI4x4Toy 02-08-2013 04:49 PM

CEL & TRAC OFF Stuck On
 
Well, I'll start off by saying I couldn't find jack about this on fjcruiserforums so hopefully a fellow TW member will know! The wife disengaged 4hi back to 2hi this afternoon with vehicle stopped and in neutral. When this process happened the CEL and TRAC off lights came on in the dash.

Vehicle drives fine sounds fine. It's a 2012. Anyone else have an issue like this??

OZ-T 02-08-2013 06:33 PM

My Tacoma did that , the code turned out to be an Evaporative Emissions Fault , in other words , a loose gas cap

MI4x4Toy 02-08-2013 08:06 PM

Quote:

Originally Posted by OZ-T (Post 6409898)
My Tacoma did that , the code turned out to be an Evaporative Emissions Fault , in other words , a loose gas cap

If that's the case...how embarrassing! :rolleyes: didn't make sense that the lights came on as the transfer case was shifted. I guess we will see in a day or two.

OZ-T 02-08-2013 08:11 PM

Quote:

Originally Posted by MI4x4Toy (Post 6410440)
If that's the case...how embarrassing! :rolleyes: didn't make sense that the lights came on as the transfer case was shifted. I guess we will see in a day or two.

It could be something else , but that was my experience

MI4x4Toy 02-11-2013 06:23 PM

Ended up being a speed sensor...nothing wrong with physical part. Likely a computer glitch they said. :confused:


All times are GMT -7. The time now is 12:21 AM.