Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Lighting

Notices

Question about HID lighting problem.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-19-2011, 04:41 AM   #1
lowcel [OP] lowcel is offline
Senior Member
lowcel will become famous soon enoughlowcel will become famous soon enough
Joined: Sep 2008, #9245
Location: Charleston, WV
Age: 38
Gender: Male
Posts: 117
lowcel's Tacoma Gallery
Send a message via AIM to lowcel
Question about HID lighting problem.

I am having a problem with my HID lighting and thought someone here could help. My driver's side headlight flashes when I first turn it on and then it goes off. It does this no matter if it is high beam or low beam. My passenger side light is fine. I installed a new ballast and it does the exact same thing.

Does it sound like the bulb is bad? Could the relay have gone bad?

I haven't had a chance to switch the bulbs around yet, I haven't been home before dark since the problem started a week or so ago.
  Reply With Quote
Old 10-19-2011, 04:22 PM   #2
lowcel [OP] lowcel is offline
Senior Member
lowcel will become famous soon enoughlowcel will become famous soon enough
Joined: Sep 2008, #9245
Location: Charleston, WV
Age: 38
Gender: Male
Posts: 117
lowcel's Tacoma Gallery
Send a message via AIM to lowcel
Got home a little early today and swapped bulbs. Looks like I need new bulbs.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HID Lighting...What to buy??? CNEDEER 1st Gen. Tacomas 28 01-19-2011 03:05 PM
HID Lighting Poll... jrdbrn Lighting 46 12-29-2010 01:32 AM
HID Lighting Question TacomaJPP Lighting 4 12-13-2010 03:05 PM
lighting electrical problem sgros Lighting 5 09-12-2010 07:48 PM
HID lighting mr smitty Lighting 4 04-09-2010 12:44 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.