Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Lighting

Notices

HID trouble

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-08-2012, 05:04 PM   #1
dwsalley95 [OP] dwsalley95 is offline
Senior Member
dwsalley95 is on a distinguished road
 
dwsalley95's Avatar
Name: Dylan
Joined: Mar 2011, #52259
Location: Columbia
Gender: Male
Posts: 112
dwsalley95's Tacoma Gallery
HID trouble

Hey everybody just ordered and installed my 55w 6000k HID hi and lo beam kit from ddmtuning.com onto my 07. They look great but for some reason my passenger side hi beam won't work but my driver side does. Anyone know what could be causing this problem? Both work fine on lo beam but when I flip it to hi beam only my driver side goes to hi beam and the other stays on lo. Any help or ideas would be MUCH appreciated...
  Reply With Quote
Old 04-09-2012, 08:34 AM   #2
Texas Taco
Oury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shedOury is one of the sharper tools in the shed
 
Oury's Avatar
Name: Oury
Joined: Sep 2010, #43204
Location: Austin, Tx
Gender: Male
Posts: 1,306
Oury's Tacoma Gallery
Contact DDM, I've read a few ppl having the same problem. Could be the relay or the harness.
  Reply With Quote
Old 04-09-2012, 11:03 AM   #3
Hii Hii is offline
Banned
Hii will become famous soon enough
Joined: Jan 2012, #70286
Gender: Male
Posts: 218
Hii's Tacoma Gallery
Have you checked that your ground is good on the side that isn't functioning properly?
  Reply With Quote
Old 04-11-2012, 11:17 AM   #4
dwsalley95 [OP] dwsalley95 is offline
Senior Member
dwsalley95 is on a distinguished road
 
dwsalley95's Avatar
Name: Dylan
Joined: Mar 2011, #52259
Location: Columbia
Gender: Male
Posts: 112
dwsalley95's Tacoma Gallery
I tried re-grounding and that didn't work, so I guess my next step is to contact DDM.
  Reply With Quote
Old 04-11-2012, 05:19 PM   #6
Senior Member
nammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shednammer is one of the sharper tools in the shed
 
nammer's Avatar
Name: Nam
Joined: Aug 2011, #60945
Location: St. Petersburg, Florida
Age: 29
Gender: Male
Posts: 6,625
nammer's Tacoma Gallery
Quote:
Originally Posted by dwsalley95 View Post
I tried re-grounding and that didn't work, so I guess my next step is to contact DDM.
are these the kind that have a separate ground or does it plug right into the oem harness? because if your equipment is fully functional maybe you accidentally didn't properly wire the power to the high beam (cause 1 is high, 1 is low, and 1 is ground on the oem harness)? i know i've made that mistake before
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bad HID ballast or hid bulb? Glamis 2nd Gen. Tacomas 7 03-26-2012 11:47 PM
Xentec HID trouble BigJoe311 2nd Gen. Tacomas 13 02-27-2012 06:43 AM
HID + pothole = HID off. WTH? MJonAgs32 Lighting 17 01-01-2011 11:47 PM
HID HELP PLEASE TROUBLE INSTALLED francis1291 Lighting 9 10-03-2010 07:54 PM
Anyone have trouble with the URD MAF calibrator and warranty or trouble from Toyota? jonny_jard Performance and Tuning 0 02-27-2008 08:40 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.