Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Lighting

Notices

Get rid of LED Hyperflash

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-17-2012, 10:31 AM   #1
bgmk106 [OP] bgmk106 is offline
Junior Member
bgmk106 is on a distinguished road
 
bgmk106's Avatar
Joined: Dec 2012, #92479
Location: Milwaukee, WI
Gender: Male
Posts: 4
bgmk106's Tacoma Gallery
Get rid of LED Hyperflash

I got some $8 3157 LEDs online. 2 are switchback bulbs that go from white to amber when the turn signal is activated. They work but i get hyperflash even with the resistors. Same went for the rear and those are standard amber LEDs.

Question here is, do i have to do anything beyond the load resistors to get enough load to trip the blinker? This worked flawlessly with the Nissans i've had in the past.
  Reply With Quote
Old 12-17-2012, 12:36 PM   #2
Bah Humshit!
brian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shedbrian is one of the sharper tools in the shed
 
brian's Avatar
Coast Guard: Work and Fly on the Four Fans of Freedom
Joined: Apr 2009, #16011
Location: Roseville, CA
Gender: Dude
Posts: 7,557
brian's Tacoma Gallery
Send a message via AIM to brian
Sounds to me like you plainly just don't have enough resistance. Measure the resistance of the stock bulb and compare it to your LED + resistor. Do the math from there
  Reply With Quote
Old 12-17-2012, 12:58 PM   #3
cdk cdk is offline
Senior Member
cdk has a spectacular aura aboutcdk has a spectacular aura about
Name: Chris
Joined: May 2012, #79309
Location: san angelo,tx
Gender: Male
Posts: 288
cdk's Tacoma Gallery
do you have the resistor hooked to the right 2 wires on the front? you can check w/ a test light to see which wire is which.

i don't recall which 2 wires i hooked mine to on my 2012, but didn't have a problem w/ the usual resistors used.
  Reply With Quote
Old 12-18-2012, 07:00 AM   #4
bgmk106 [OP] bgmk106 is offline
Junior Member
bgmk106 is on a distinguished road
 
bgmk106's Avatar
Joined: Dec 2012, #92479
Location: Milwaukee, WI
Gender: Male
Posts: 4
bgmk106's Tacoma Gallery
Quote:
Sounds to me like you plainly just don't have enough resistance. Measure the resistance of the stock bulb and compare it to your LED + resistor. Do the math from there
I tried hooking up 2 resistors in series and still got the hyperflash. im not terribly good with electrical but im sure i can figure it out.

Quote:
do you have the resistor hooked to the right 2 wires on the front? you can check w/ a test light to see which wire is which.

i don't recall which 2 wires i hooked mine to on my 2012, but didn't have a problem w/ the usual resistors used.
When you say the right 2 wires in front are you saying 4 resistors total or one resistor on each side? There is a green, white/black, and yellow. I have tried both the green and yellow wires. sound familiar?
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: LED Tail Lights/LED third brake light for a 1997 Taco icemantaco 1st Gen Tacoma Marketplace 0 08-12-2012 07:33 AM
How to get rid of this? Mike8016 Detailing 15 11-07-2010 08:20 PM
how to get rid of this. cole47 Detailing 10 03-06-2009 06:29 AM
What is this and how do I get rid of it? rkdiddy Detailing 7 12-07-2008 05:59 PM
Getting Rid of... VsTacoma New Members 4 03-18-2008 04:09 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.