LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Lighting

Notices

LED Hyperflash w/resistor installed

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-14-2013, 09:28 PM   #1
makanal28 [OP] makanal28 is offline
Junior Member
makanal28 is on a distinguished road
Joined: Apr 2013, #102102
Location: Kapolei, HI
Gender: Male
Posts: 15
makanal28's Tacoma Gallery
LED Hyperflash w/resistor installed

Im having an issue with my LED turn signal. I put on a resistor (the two outside wires, i believe the green wire and yellow wire on left side and green and pink wire on right). The hyperflash is only present when the parking lights on headlights are on. When off, there is no Hyperflash. Also, my dash lights seem to stay on all the time, anyone else had these issues or know how to fix? Can anyone give me advice on how to fix this or how the resistor is suppose to be installed. Much Mahalos!
  Reply With Quote
Old 04-14-2013, 09:48 PM   #2
Senior Member
mavrick0509 is on a distinguished road
 
mavrick0509's Avatar
Name: Chris
Joined: Jun 2011, #58128
Location: Hallettsville, Tx
Gender: Male
Posts: 131
mavrick0509's Tacoma Gallery
PM csjumper2003 if you haven't already. He seems to know his leds. Hes a seller here on the site
  Reply With Quote
Old 04-14-2013, 11:25 PM   #3
makanal28 [OP] makanal28 is offline
Junior Member
makanal28 is on a distinguished road
Joined: Apr 2013, #102102
Location: Kapolei, HI
Gender: Male
Posts: 15
makanal28's Tacoma Gallery
Quote:
Originally Posted by mavrick0509 View Post
PM csjumper2003 if you haven't already. He seems to know his leds. Hes a seller here on the site
Thanks, sent him a PM and he replied. He recommended removing it from the green wire and it should solve my issue. Im gonna try it within the next day! Hopefully it works. Thanks.
  Reply With Quote
Old 04-15-2013, 10:55 AM   #4
Senior Member
mavrick0509 is on a distinguished road
 
mavrick0509's Avatar
Name: Chris
Joined: Jun 2011, #58128
Location: Hallettsville, Tx
Gender: Male
Posts: 131
mavrick0509's Tacoma Gallery
Quote:
Originally Posted by makanal28 View Post
Thanks, sent him a PM and he replied. He recommended removing it from the green wire and it should solve my issue. Im gonna try it within the next day! Hopefully it works. Thanks.
Good to hear. Hope it solves the problem!
  Reply With Quote
Old 04-15-2013, 04:07 PM   #5
makanal28 [OP] makanal28 is offline
Junior Member
makanal28 is on a distinguished road
Joined: Apr 2013, #102102
Location: Kapolei, HI
Gender: Male
Posts: 15
makanal28's Tacoma Gallery
csjumper2003 solved the problem. For anyone else who has a problem, DO NOT touch the GREEN wire when adding the resistors! Thanks again! This place is awesome!
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EBAY/ IKEA LED Strip(s) 120v -> 12v Resistor? skygear Lighting 7 02-04-2013 06:10 AM
New LED way to bright...resistor? fyremanpat Lighting 16 12-31-2012 03:12 PM
Get rid of LED Hyperflash bgmk106 Lighting 3 12-18-2012 07:00 AM
New LED's installed!!! NelsonTacoma 2nd Gen. Tacomas 8 08-11-2011 06:17 AM
Led resistor wiring Gronk 2nd Gen. Tacomas 1 12-14-2009 04:01 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.