Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Lighting

Notices

problem with H4 Wiring harness from TRS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-01-2013, 06:42 PM   #1
FriscosPre [OP] FriscosPre is offline
Junior Member
FriscosPre is on a distinguished road
 
FriscosPre's Avatar
Name: Eduardo
Joined: Oct 2013, #113655
Location: SouthBay
Gender: Male
Posts: 15
FriscosPre's Tacoma Gallery
problem with H4 Wiring harness from TRS

HI everyone I'm new here, have any of you had problems with TRS H4 wiring harness? I just did retrofit D2S projectors this past weekend & the high beams won't turn on. I tested the projectors before & after the install, they are working properly. The High beam indicator light turns on with low beams to, switched the blue & white wire & nothing happens. I don't use the high beams but would like for them to work & I don't want to bypass with the OEM harness.
  Reply With Quote
Old 10-01-2013, 08:05 PM   #2
FriscosPre [OP] FriscosPre is offline
Junior Member
FriscosPre is on a distinguished road
 
FriscosPre's Avatar
Name: Eduardo
Joined: Oct 2013, #113655
Location: SouthBay
Gender: Male
Posts: 15
FriscosPre's Tacoma Gallery
I just installed a h4 bulb on the passenger side unused harness and started working fine but backwards, LB is HB and HB is LB now and indicator light is working right. I switched the blue and white wire on TRS harness,switched projector connector to harness backwards and nothing.
  Reply With Quote
Old 10-06-2013, 02:05 PM   #3
Senior Member
Rich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shedRich91710 is one of the sharper tools in the shed
 
Rich91710's Avatar
Name: Rich
Joined: Feb 2012, #73470
Location: Los Angeles
Gender: Male
Posts: 16,537
Rich91710's Tacoma Gallery
Call TRS. Sounds like a wiring problem in the harness.
  Reply With Quote
Old 10-09-2013, 06:35 PM   #4
FriscosPre [OP] FriscosPre is offline
Junior Member
FriscosPre is on a distinguished road
 
FriscosPre's Avatar
Name: Eduardo
Joined: Oct 2013, #113655
Location: SouthBay
Gender: Male
Posts: 15
FriscosPre's Tacoma Gallery
Got the high beams to work now, TRS said to swap white and brown wires.
  Reply With Quote
Old 10-14-2013, 06:50 AM   #5
Senior Member
OverPar is on a distinguished road
Name: Dirt Guy
Joined: Aug 2012, #85708
Location: NW CT
Gender: Male
Posts: 179
OverPar's Tacoma Gallery
having same issue. Are these brown/red and white wires at the end of the 3 prong harness that plugs into factory slot? Only brown and white wires I see in this harness.
  Reply With Quote
Old 10-14-2013, 06:59 AM   #6
Senior Member
OverPar is on a distinguished road
Name: Dirt Guy
Joined: Aug 2012, #85708
Location: NW CT
Gender: Male
Posts: 179
OverPar's Tacoma Gallery
This one?

  Reply With Quote
Old 10-14-2013, 07:11 AM   #7
FriscosPre [OP] FriscosPre is offline
Junior Member
FriscosPre is on a distinguished road
 
FriscosPre's Avatar
Name: Eduardo
Joined: Oct 2013, #113655
Location: SouthBay
Gender: Male
Posts: 15
FriscosPre's Tacoma Gallery
yep that's it switch the brown and white wire.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TRS Morimoto mini extra harness??? Ahshiet Lighting 2 08-20-2013 08:33 PM
FX-R Retros, TRS harness, Morimoto 3Five ballasts, 4300k, Switchback Turn signals Large 2nd Gen Tacoma Marketplace 23 04-08-2013 03:49 PM
No high beam with h4 harness. Help! Burgess65 Lighting 7 12-08-2012 06:53 PM
TRS HID Wiring help sander1036 Lighting 18 12-11-2011 08:16 PM
switching out engines/wiring harness problem mustangmatt63 1st Gen. Tacomas 2 11-28-2011 09:52 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.