Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Lighting

Notices

My dome isn't working proper

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-09-2010, 12:51 AM   #1
damelodian [OP] damelodian is offline
Junior Member
damelodian is on a distinguished road
Name: Jacob
Joined: Feb 2010, #31009
Location: Honolulu
Gender: Male
Posts: 9
damelodian's Tacoma Gallery
My dome isn't working proper

Howzit going everyone out there in Tacoma World. I am new to the forum trying to find some help to fix the little things going on wrong with my truck. The one that get's to me the most is my dome light. It doesn't go one unless the key is in the ignition, and turned at least to the first position or with the truck running, Why?
I had changed it to the LED light set up, and kind of blows entering a dark truck at night. Any thoughts?
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cruise Control isn't working !!!!Help!!! Gr8WhiteTaco 1st Gen. Tacomas 16 03-29-2012 06:07 PM
Sub isn't working ajreyno1994 Audio & Video 2 12-30-2010 10:20 AM
My autofocus isn't working! THXEY Photography 12 05-20-2010 08:33 PM
New Head Unit was working, now isn't manik1770 Audio & Video 0 04-14-2010 06:45 PM
One of my HID's isn't working dysfunctnlretard Lighting 23 08-23-2009 11:40 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.