LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Lighting

Notices

LED Dome Lights and Gen 1 Tacos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-12-2010, 06:14 PM   #1
Fuzzyman81 [OP] Fuzzyman81 is offline
The New Guy
Fuzzyman81 is just really niceFuzzyman81 is just really niceFuzzyman81 is just really niceFuzzyman81 is just really nice
 
Fuzzyman81's Avatar
Joined: Jul 2008, #8174
Location: Jax, FL
Age: 33
Posts: 437
Fuzzyman81's Tacoma Gallery
Send a message via AIM to Fuzzyman81
LED Dome Lights and Gen 1 Tacos

Ok - I searched and found an old thread about this but there was never really resolution. So maybe someone has figured something out. I went to swap out my dome light with one of the LED domes from Oznium today. The light is bright as hell, as long as the key is turned to On or Acc. If I try to just use it as the "door open light" as a dome light is intended most of the time, its so dim it's like there isnt even a light installed. As soon as the ignition is turned on, presto - bright lights!!! Remember, I have a Gen 1, so I am sure alot of you Gen 2 guys had no issues, maybe they solved this problem between model years, but I am looking for someone with a Gen 1 that can help me out.

Thanks!
  Reply With Quote
Old 04-14-2010, 09:03 AM   #2
Junior Member
hunterwojo is on a distinguished road
Air Force: Maintenance Commander
Joined: Mar 2010, #33776
Location: Georgia
Gender: Male
Posts: 10
hunterwojo's Tacoma Gallery
I had the same problem, but have not had the opportunity to post the issue. Let me know if you find a solution
  Reply With Quote
Old 04-14-2010, 09:06 AM   #3
Fuzzyman81 [OP] Fuzzyman81 is offline
The New Guy
Fuzzyman81 is just really niceFuzzyman81 is just really niceFuzzyman81 is just really niceFuzzyman81 is just really nice
 
Fuzzyman81's Avatar
Joined: Jul 2008, #8174
Location: Jax, FL
Age: 33
Posts: 437
Fuzzyman81's Tacoma Gallery
Send a message via AIM to Fuzzyman81
Nothing yet. The LEDs work great as map lights (almost too bright) because the engine is running and there is enough power, as soon as the power is cut, same issue though.
  Reply With Quote
Old 04-15-2010, 12:30 AM   #4
Member
YotaComa is on a distinguished road
Joined: Oct 2009, #24892
Location: NorCal
Gender: Male
Posts: 58
YotaComa's Tacoma Gallery
i had the same problem in my truck.

I couldn't figure out how to fix it until i accidentally grounded it out and popped the fuse. When i replaced the fuse it worked normally.

Try swapping out the fuse labeled "DOME" under the hood and see what happens. Otherwise you will have to stop into an autopart store and get a load resistor to tie in up there.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed LED dome lights & map lights RPain Lighting 62 04-13-2014 11:46 PM
LED dome and inside lights dayNnite4 Lighting 10 07-20-2011 08:36 AM
Led Dome Lights! SmallTacoBigDream Lighting 28 11-10-2010 03:06 AM
LED lights in the dome militaco Lighting 19 09-23-2009 11:35 AM
LED dome lights hillbillytaco Lighting 1 11-16-2008 01:20 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.