Tacoma World Forums

Tacoma World Forums (http://www.tacomaworld.com/forum/)
-   Lighting (http://www.tacomaworld.com/forum/lighting/)
-   -   Morimoto mini stage 3 kit (H1) install help (http://www.tacomaworld.com/forum/lighting/222660-morimoto-mini-stage-3-kit-h1-install-help.html)

JTaco386 06-01-2012 08:34 PM

Morimoto mini stage 3 kit (H1) install help
 
Today I Was working on installing my retrofitted headlights with the morimoto mini stage 1 kit. I hooked everything up properly, ballasts, relay, bulbs, etc. I go to turn the headlights on and the driver side lit up but the passenger side didn't.

I swapped the ballasts around thinking that this might be the problem and I went to turn them on and nothing lit up...so I swapped them back to where I had them originally, turned them on and nothing...ugh!

Any ideas as to this problem? Anyone else running this kit? Thanks for any help.

JTaco386 06-01-2012 08:48 PM

Quote:

Originally Posted by wolfpack_5150 (Post 5176141)
check ur fuses after that last swap?

I wonder if that 1 ballast may have a short or something and blew the 1 fuse on 1 side...............then u swapped sides and it possibly popped the other fuse?

That seems like what would of caused it, but I checked the fuse on the driver side ballasts after I swapped them and it looked ok, I didn't see a fuse on the other ballast. I will recheck in the morning, it's too dark out right now. I hope it's the fuse, that would be a simple fix. I wired everything where they were supposed to go according to the labels on them.

JTaco386 06-01-2012 08:52 PM

Quote:

Originally Posted by wolfpack_5150 (Post 5176186)
the only retros I have messed with were my FXr, and it was a long time ago........Sorry Im not a wealth of info on these, but you will have others who are chime in.

I appreciate your help....the fuses seems like the logical thing as to why theyre not working. I'm going to double check it.
Hopefully some other members have this kit and can help me out.

JTaco386 06-01-2012 08:55 PM

Quote:

Originally Posted by wolfpack_5150 (Post 5176212)
theretrofitsource are quite good at helping over the phone too.

That's where I ordered from, I'll give them a call tomorrow, hopefully they're open. Thanks again!

JTaco386 06-03-2012 11:10 AM

I got everything working except the high beams do not come on...any ideas?

BuzzardsGottaEat 06-03-2012 11:14 AM

I'd call up TRS when they're open or maybe pm some of the members on here who do retrofits for people, only thing I've read to do is swap ballasts and you've already done that. GL

JTaco386 06-03-2012 11:19 AM

Quote:

Originally Posted by BuzzardsGottaEat (Post 5182627)
I'd call up TRS when they're open or maybe pm some of the members on here who do retrofits for people, only thing I've read to do is swap ballasts and you've already done that. GL

Thanks, I'll just wait to call them. I'm inpatient and want these to work ASAP lol.

BuzzardsGottaEat 06-03-2012 11:22 AM

Pm AsianAnts? also I think it's Andrew from TRS is a member here now, check the round 8 group buy, he's in that thread, maybe he can help ya

JTaco386 06-03-2012 11:25 AM

Quote:

Originally Posted by BuzzardsGottaEat (Post 5182654)
Pm AsianAnts? also I think it's Andrew from TRS is a member here now, check the round 8 group buy, he's in that thread, maybe he can help ya

Will do, thanks!


All times are GMT -7. The time now is 10:50 PM.