Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Performance and Tuning

Notices

Problem with my tacoma 2000.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-24-2007, 06:30 PM   #1
west coast [OP] west coast is offline
Junior Member
west coast is on a distinguished road
 
west coast's Avatar
Joined: Dec 2006, #565
Posts: 4
west coast's Tacoma Gallery
Post Problem with my tacoma 2000.

I Have A Problem With My Truck " Tacoma 2000 6 Cldrs " , When I Star It In The Morning It Turns On Fine But If I Turn It Off And Later On I Want To Turn It On Again, It Won't Star, I Have To Push The Gas, And Accelerate The Engine So It Won't Turn Off!
I All Reday Took It To The Mechanic And The Run The Compuer But They Didn't Find Anything, I Also, Change The Start, The Battery, The Sparkplugs, The Oil,gas, And Air, Filters, I Have All Ready Waste A Lot Of Money Without A Result, So I Don't Know What Else To Do.
Does Any One Has The Same Problem ?
Can You Help Me To Find Out What's The Problem? Thakns In Advance .
  Reply With Quote
Old 05-25-2007, 04:40 AM   #2
Member
evolution6972 is on a distinguished road
 
evolution6972's Avatar
Joined: Apr 2007, #1304
Location: metairie
Age: 36
Gender: Male
Posts: 85
evolution6972's Tacoma Gallery
Send a message via AIM to evolution6972
on my dads 1989 toy he had a cold start injector that caused that kinda problem one time
  Reply With Quote
Old 05-25-2007, 01:38 PM   #3
Senior Member
twoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shedtwoarezee is one of the sharper tools in the shed
 
twoarezee's Avatar
Joined: Sep 2006, #20
Location: esco, ca
Age: 29
Posts: 281
twoarezee's Tacoma Gallery
check the throttle position sensor or the iac under the throttle body. my truck did the same thing for a little while. i cleaned the iac and throttle body and that fixed it.
  Reply With Quote
Old 05-25-2007, 07:41 PM   #4
west coast [OP] west coast is offline
Junior Member
west coast is on a distinguished road
 
west coast's Avatar
Joined: Dec 2006, #565
Posts: 4
west coast's Tacoma Gallery
Quote:
Originally Posted by twoarezee View Post
check the throttle position sensor or the iac under the throttle body. my truck did the same thing for a little while. i cleaned the iac and throttle body and that fixed it.
Thanks I going to check the iac .
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2000 Tacoma compared to 2001 Tacoma tozir 1st Gen. Tacomas 9 03-13-2013 04:09 PM
2000 Tacoma K&N intake Problem Rico Technical Chat 9 01-07-2013 02:21 PM
STARTING PROBLEM 2000 Tacoma cepa136 1st Gen. Tacomas 12 10-23-2011 05:57 AM
2010 4x4 sr5 problem at 2000 rpm electricworktaco 2nd Gen. Tacomas 9 11-29-2010 04:01 PM
2000 Tacoma Emergency Brake Light Problem, How can i fix it? PLEASE HELP frankygomez01 Technical Chat 5 10-07-2010 10:33 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.