Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Performance and Tuning

Notices

JBA LT's, O2 extens, and O2 sims, stil have check engine light

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-10-2012, 05:46 AM   #1
Brockin07 [OP] Brockin07 is offline
Junior Member
Brockin07 is on a distinguished road
Joined: Oct 2012, #88745
Location: Gadsden, AL
Gender: Male
Posts: 8
Brockin07's Tacoma Gallery
JBA LT's, O2 extens, and O2 sims, stil have check engine light

I just installed the JBA LT headers, O2 simulators, and O2 extension harnesses and im getting p0037 and p0057 codes, They say Circuit Low Bank ????
I bought everything from URD. I dont know whats wrong, i thought i bought everything to make this work right. I put the O2 sensors in the collector hole and plugged the upper primary hole. Please help.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JBA LT's, O2 extens, and O2 sims, stil have check engine light Brockin07 2nd Gen. Tacomas 0 12-09-2012 04:08 PM
Check Engine Light/O2 sensor?? 95TacoChick 1st Gen. Tacomas 47 09-15-2011 10:58 AM
All (4) O2 sensors replaced. Still have check engine light surfsupl Performance and Tuning 8 09-02-2011 05:36 PM
Check Engine Light/O2 sensor?? 95TacoChick Technical Chat 0 08-20-2011 05:48 PM
Check engine light (maybe O2 senser) Huntr Pat 1st Gen. Tacomas 9 05-15-2011 03:41 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.