Tacoma World Forums

Tacoma World Forums (http://www.tacomaworld.com/forum/)
-   Performance and Tuning (http://www.tacomaworld.com/forum/performance-tuning/)
-   -   Problem with my tacoma 2000. (http://www.tacomaworld.com/forum/performance-tuning/1593-problem-my-tacoma-2000-a.html)

west coast 05-24-2007 06:30 PM

Problem with my tacoma 2000.
 
I Have A Problem With My Truck " Tacoma 2000 6 Cldrs " , When I Star It In The Morning It Turns On Fine But If I Turn It Off And Later On I Want To Turn It On Again, It Won't Star, I Have To Push The Gas, And Accelerate The Engine So It Won't Turn Off!
I All Reday Took It To The Mechanic And The Run The Compuer But They Didn't Find Anything, I Also, Change The Start, The Battery, The Sparkplugs, The Oil,gas, And Air, Filters, I Have All Ready Waste A Lot Of Money Without A Result, So I Don't Know What Else To Do.
Does Any One Has The Same Problem ?
Can You Help Me To Find Out What's The Problem? Thakns In Advance . :)

evolution6972 05-25-2007 04:40 AM

on my dads 1989 toy he had a cold start injector that caused that kinda problem one time

twoarezee 05-25-2007 01:38 PM

check the throttle position sensor or the iac under the throttle body. my truck did the same thing for a little while. i cleaned the iac and throttle body and that fixed it.

west coast 05-25-2007 07:41 PM

Quote:

Originally Posted by twoarezee (Post 11937)
check the throttle position sensor or the iac under the throttle body. my truck did the same thing for a little while. i cleaned the iac and throttle body and that fixed it.

Thanks I going to check the iac .:)


All times are GMT -7. The time now is 10:57 AM.