Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Suspension

Notices

fabtech lifts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-18-2008, 03:48 PM   #1
Junior Member
dverney7733 is on a distinguished road
Navy: BOATS 3RD
Name: Dan
Joined: Jul 2008, #7961
Location: NORFLOK, VA
Gender: Male
Posts: 2
dverney7733's Tacoma Gallery
fabtech lifts

anyone running a fabtech 6 in suspension lift? can you run a 15x10 rim and still get a way with it. the kit requests a 15x8. i dont want to get new rims if i dont have to.
  Reply With Quote
Old 07-18-2008, 04:23 PM   #2
*!tweaked!*
hunt4steve is a jewel in the roughhunt4steve is a jewel in the roughhunt4steve is a jewel in the rough
 
hunt4steve's Avatar
Army: Spc, 4th/27th FA, MLRS, Germany
Name: SteveO
Joined: Jul 2008, #8004
Location: NM
Age: 44
Gender: Dude
Posts: 116
hunt4steve's Tacoma Gallery
I have a Fabtech 6" lift on my 2005 Tacoma.
I'm running 17x9 wheels. I've read that with the Fabtech lift, 17x9 wheels are nearly required to clear the steering knuckles. I dunno for sure, but I can tell you I have no issues with my lift and tires. The alignment shop was able to get it into spec, and it drives like a Cadillac.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9'' lifts livnlrn 1st Gen. Tacomas 116 07-13-2012 01:01 AM
Lifts... 1996ToyComa 1st Gen. Tacomas 8 07-27-2011 07:20 AM
need some help with lifts Big Al 55 Suspension 2 06-13-2011 08:36 PM
Lifts? HunterLewis88 Suspension 21 11-13-2010 08:54 PM
Lifts...? TACOROCK Suspension 1 04-13-2008 11:32 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.