Tacoma World Forums

Tacoma World Forums (http://www.tacomaworld.com/forum/)
-   Suspension (http://www.tacomaworld.com/forum/suspension/)
-   -   My post 5100 install (http://www.tacomaworld.com/forum/suspension/108773-my-post-5100-install.html)

Maple85 08-17-2010 07:43 PM

My post 5100 install
 
Okay so i just got my 5100s put on and had the alignment afterwards. I wasnt there to talk to the guy but I did get his Algnmnet Report. Whats the good, bad and ugly?:pray:


Front:
L caster=.8
R caster=.4
L camber=1.6 (he said I need a part to fix this?)
R camber=.5

Rear:
L camber= -.1
R camber= -.2

Thrust angle= -.2
Toe Fronts= .05 and .05
Toe Backs- .2 and -.1
Total Toe=.1

What do you guys think? this means next to nothing for me.

KPT 08-17-2010 08:40 PM

What height did you set them at? If it's 2.5, you may need UCA's (upper control arms) to get the alignment right. Figure on $500 or more for those.

ToucanV13 08-17-2010 08:45 PM

$489 for some built right's at the Truck Shop. Look up Tricoma

MAXTacoma 08-17-2010 09:01 PM

After getting my alignment done 3 times these were my results after I told them the specs should be.

http://www.tacomaworld.com/gallery/d...m/scan0009.jpg

Maple85 08-17-2010 09:39 PM

Quote:

Originally Posted by KPT (Post 2075189)
What height did you set them at? If it's 2.5, you may need UCA's (upper control arms) to get the alignment right. Figure on $500 or more for those.

I had them set at 1.75". so it looks like my only real red flag is the Left Camber at 1.6 from what I can tell. Is this critical and would another alignment even do anything?


All times are GMT -7. The time now is 06:51 AM.