Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Technical Chat

Notices

Electrical Issue

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-28-2012, 06:22 PM   #1
Hokie99 [OP] Hokie99 is offline
Junior Member
Hokie99 is on a distinguished road
Joined: Jun 2012, #81560
Gender: Male
Posts: 1
Hokie99's Tacoma Gallery
Electrical Issue

Ok, pulled some canoes to the river. When I got back to truck power windows, instrument panel, and a/c would not work. Battery light was on. Checked alternator and it was bad. Replaced the alternator. Still no power windows, AC, or instrument panel. I suspect something went wrong when I tried to start up with the very old trailer light cable attached. All fuses are fine but the ones on the left side do not show any voltage, but they are not blown. The AC fuse shows proper voltage and is good. I am weak on electrical issues and hope one of you may know what to check next.
  Reply With Quote
Old 06-28-2012, 07:36 PM   #2
Senior Member
Robertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shedRobertgeejr1 is one of the sharper tools in the shed
 
Robertgeejr1's Avatar
Name: Robert
Joined: Dec 2011, #69167
Location: Aorora, Ill, yeah!
Gender: Male
Posts: 776
Robertgeejr1's Tacoma Gallery
the only thing that comes to mind, what about your battery, reread your post to be sure, but have you tested your battery? it could have died also.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think I have an electrical issue rondog 2nd Gen. Tacomas 23 05-04-2012 01:57 PM
electrical issue rufuss11 2nd Gen. Tacomas 7 01-22-2012 01:26 PM
Possible Electrical Issue Help Pls whitca 1st Gen. Tacomas 5 06-26-2011 10:54 PM
Electrical issue???? joseph296 Technical Chat 10 12-15-2010 09:58 AM
Help with stereo electrical issue... Bretsuaz48 Audio & Video 4 07-14-2010 04:09 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.