Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Technical Chat

Notices

Installed new radio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-25-2013, 06:35 PM   #1
beachtaco [OP] beachtaco is offline
Junior Member
beachtaco is on a distinguished road
Name: John
Joined: Jan 2010, #29214
Location: New York
Gender: Male
Posts: 9
beachtaco's Tacoma Gallery
Installed new radio

I got a new radio for Christmas, and finally had the chance to install it last weekend. Removed the old one, checked the plug for battery hot, ignition hot, ground, and speakers. Put the radio in all good, until Monday morning, I got up to go to work, turned on the lights, and the instument panel was completely dark. Does power for the instument cluster run through the radio? Thanks for any help you can give.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed race radio now subwoofer noise? Mexicutioner Audio & Video 4 06-11-2012 06:52 PM
Installed my new CB Radio Set Up! JLamb11 2nd Gen. Tacomas 21 12-13-2010 09:21 AM
cb radio installed! LilManny Southern California 18 04-09-2010 07:11 PM
2010 factory installed XM radio problems? TacoinMD 2nd Gen. Tacomas 9 04-02-2010 08:02 AM
Factory installed 6 CD/Radio for Sale mkeeagle Buy / Sell / Trade 0 01-24-2009 07:51 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.