LSC15's 95 Tacoma 4x4

Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Technical Chat

Notices

P0606 Code After O2 Sensors replace

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-15-2014, 09:31 AM   #1
ToddZilla [OP] ToddZilla is offline
Junior Member
ToddZilla is on a distinguished road
Law Enforcement:
Name: Toddzilla
Joined: Mar 2014, #125359
Location: So Cal
Gender: Male
Posts: 1
ToddZilla's Tacoma Gallery
P0606 Code After O2 Sensors replace

Greetings,

2007 Tacoma 4.0 V6

I got a P0606 Fault After O2 Sensors replaced. I replaced the upstream with Bosh 15996 and down stream with the appropriate Denso's. I had an intermittent check engine light prior to the new sensors but was never able to get a scan on it in time before it shut off and was getting poor mileage. I ruled out all other poor mileage causes prior to replace O2 sensors which seemed to work but now P0606 code...any ideas I have reset the PCM after new sensors were installed by battery disconnection.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2006 v6 throwing a P0606 code intermittently. AK27 Technical Chat 3 01-12-2014 06:05 AM
How to replace O2 Sensors Alderleet 1st Gen. Tacomas 13 01-11-2014 10:22 AM
p0158 p0606 after long tubes and URD o2 sim TheHansen Technical Chat 10 03-27-2012 11:15 AM
So I go to replace my O2 sensors... RacerP 1st Gen. Tacomas 5 05-14-2011 11:31 AM
O2 sensors HerNameIsLucy 1st Gen. Tacomas 0 03-12-2009 03:44 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.