Mike "Wuzzy121". Rest in peace, brother

Go Back   Tacoma World Forums > Off-Topic > Technology

Notices

Help playing Everquest on Vista

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-25-2009, 01:26 PM   #1
Creedmoor Connections
carolinyens will become famous soon enough
Joined: Jan 2009, #12205
Location: Durham, NC
Gender: Male
Posts: 217
carolinyens's Tacoma Gallery
Help playing Everquest on Vista

Ok so when I hit play it says that launchpad needs to be set to administrator then reset. My acct is already set to administrator. when i search for launchpad it gives me lpconfig but I dont know if there is something I need to change in here. Its in some computer program <Known User>"Kenny" blah blah blah. Should I go in and change this to administrator or something else. When I try to run launchpad itself I get this same thing. Ive clicked the cancel/ignore but I cant get the actual game to run.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
San Diego/OC/Vista/Temecula Thread! SocalMan22 Southern California 60 03-21-2013 12:01 AM
Who is this at Warner and Val Vista.... eckcessive Arizona 21 07-06-2011 01:04 PM
checking in from Sierra Vista, AZ rawtaco New Members 11 12-06-2010 03:57 PM
New guy from Vista, CA usmcgunrock New Members 4 02-02-2010 04:35 AM
Windows Vista Home Premium DVD nad Buy / Sell / Trade - Other 0 10-01-2009 06:47 PM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.