Go Back   Tacoma World Forums > Tacoma Garage > Towing

Notices

Tow plug not working

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-30-2013, 05:36 AM   #1
Nola TSS [OP] Nola TSS is offline
Member
Nola TSS has a spectacular aura aboutNola TSS has a spectacular aura about
 
Nola TSS's Avatar
Joined: Mar 2013, #100632
Location: S Louisiana
Gender: Male
Posts: 60
Nola TSS's Tacoma Gallery
Tow plug not working

Trailer lights not working. Checked the adaptor and it is good so it's the plug on the truck.
Anyone have a problem and if so, what's the fix? Could it be a fuse or a faulty plug connection.
Had planned on going fishing today but when I hooked up the boat last night the damn lights would not work.
I actually had a friend over and we connect the trailer to his truck with the adaptor and the trailer lights work so I know it's the plug on the truck.
Thanks
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2nd-gen tow package: 7-blade "gray plug"??? runderworld Towing 0 05-17-2013 04:54 PM
Blower motor quit working then starts working. Ideas? cmf21 1st Gen. Tacomas 3 12-19-2012 11:44 AM
Broke my tow plug housing thing thestrangebrew Towing 11 05-27-2011 01:27 AM
tow harness plug southpier Lighting 1 04-02-2011 04:11 AM
obd2 plug not working BVFD25 1st Gen. Tacomas 2 09-04-2009 05:12 AM


Copyright © 2014 Tacoma Forum. Tacoma World is not owned by, or affiliated with Toyota Motor Corporation.