1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

03' v6 prerunner

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by KAMLAN, Feb 14, 2010.

  1. Feb 14, 2010 at 4:11 PM
    #1
    KAMLAN

    KAMLAN [OP] New Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Member:
    #31365
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    el sobrante,ca
    Vehicle:
    03' limited trd
    22" rims 2200 watt system
    im having a misfire problem
    i think it might be 1 of the coils
    whats the resistance of the coil?:confused:
     
  2. Feb 14, 2010 at 4:24 PM
    #2
    Idrivetoys

    Idrivetoys Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Member:
    #27253
    Messages:
    499
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Yuma AZ
    Vehicle:
    I need a 4 door DC 4x4
    advance auto, they can check the codes and if a ignition coil is bad it will tell them, at least it did on my wifes old car
     
  3. Feb 14, 2010 at 4:47 PM
    #3
    IamTacO

    IamTacO red balls got me!

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Member:
    #30401
    Messages:
    703
    Gender:
    Male
    First Name:
    adam
    QC az
    Vehicle:
    01 Prerunner SR5 TRD-Offroad
    4x2 Prerunner. Hankook Dynapro ATM rf10 265-65-16, e-locker FTW! Morimoto d2s bi-xenon HID projectors, Philips 85122+ 4300K, Cobra 75 w/ 3' firefly, Kenwood KDC-MP342U w/ SIRIUS, Line-x bed liner, 4' coretrax(black)
    can you try moving the coil? if the problem follows, then you know that was it
     
To Top