1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

05 TUNDRA!!! battery

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by oscarito06, Apr 5, 2011.

  1. Apr 5, 2011 at 7:41 PM
    #1
    oscarito06

    oscarito06 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Member:
    #34703
    Messages:
    53
    Gender:
    Male
    First Name:
    oscar
    Paramount, CA
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5
    6'' pro comp lift,running board, Pro Comp skidplate,LED licence plate light, Interior LED personal lights,LED dome light
    hey guys im having a problem keeping my battery charged.

    i tested the alternator twice at 2 locations and its good. the battery is good.

    i tested some fuses,

    what else can it be????? any suggestions.

    thanks
     
  2. Apr 5, 2011 at 7:53 PM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Moderator

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    106,153
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    Sounds like something is drawing power when the trucks turned off....
     
To Top