1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

08 factory installed alarm (need help)

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by hardtaco, Dec 19, 2010.

  1. Dec 19, 2010 at 10:26 AM
    #1
    hardtaco

    hardtaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Member:
    #2657
    Messages:
    374
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jason
    Sarasota, FL
    Vehicle:
    08 PreRunner SR5 Double-Cab
    Anybody have any operating instructions on the 08 factory / dealer installed alarm system? I bought an 08 that has it, and I have no paperwork on it's operations, settings, ect. It is the one that has the red led that is actually a button that can be depressed, mounted on the dash low under steering column.
     
  2. Apr 9, 2011 at 8:25 PM
    #2
    A7XTaco

    A7XTaco Member

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Member:
    #43543
    Messages:
    1,069
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bryan
    Austin, TX
    Vehicle:
    You don't want to know...
    Bump

    I have the exact same question.
     
  3. Apr 10, 2011 at 8:03 AM
    #3
    RZRob

    RZRob Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Member:
    #27315
    Messages:
    515
    Gender:
    Male
    First Name:
    Robert
    Anaheim Hills
    What problems are you having? I just got done messing with mine and determined it was in Valet Mode. Looked under dash and determined dealer had installed an Audiovox Pursuit, however the Valet Mode instructions weren't applying. Scoured through paperwork that came with truck and learned I needed to cycle power on key 3 times to make switch active.

    RZ Rob
     
To Top