1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

09 trd access cab sub quit

Discussion in 'Audio & Video' started by cantac09, Nov 30, 2010.

  1. Nov 30, 2010 at 8:51 PM
    #1
    cantac09

    cantac09 [OP] Official TW Igloo Builder

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Member:
    #16501
    Messages:
    7,397
    Gender:
    Male
    First Name:
    Hugh Jass
    Saskatchewan
    Vehicle:
    tundra
    stock
    as i said my 09 access cab has the tiny sub in the back and today it started cutting in and out and then it finally quit. it wasnt cold at all today only about -10C so i kinda doubt it was cold related especially when its been -45C before and its never quit. has anyone else had theirs quit? and if so what did you do to get it working again?
     
  2. Nov 30, 2010 at 10:26 PM
    #2
    cantac09

    cantac09 [OP] Official TW Igloo Builder

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Member:
    #16501
    Messages:
    7,397
    Gender:
    Male
    First Name:
    Hugh Jass
    Saskatchewan
    Vehicle:
    tundra
    stock
    anyone?
     
  3. Nov 30, 2010 at 10:35 PM
    #3
    ppham444

    ppham444 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Member:
    #34175
    Messages:
    1,710
    Gender:
    Male
    First Name:
    Phuong
    Portland, OR
    Vehicle:
    2010 Double cab 4X4 TRD Sport with JBL
    Redline Tuning hood struts, tinted windows, FX-R HID projector retrofit headlights, AMP power steps
    No, but if you're still under warranty, I'd take it to the Toyota dealership and have them take care of it.
     
  4. Dec 1, 2010 at 10:13 AM
    #4
    cantac09

    cantac09 [OP] Official TW Igloo Builder

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Member:
    #16501
    Messages:
    7,397
    Gender:
    Male
    First Name:
    Hugh Jass
    Saskatchewan
    Vehicle:
    tundra
    stock
    ya i should be under warranty. i just really dont want to go through the trouble of getting a new stereo.
     
  5. Dec 1, 2010 at 10:22 AM
    #5
    cantac09

    cantac09 [OP] Official TW Igloo Builder

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Member:
    #16501
    Messages:
    7,397
    Gender:
    Male
    First Name:
    Hugh Jass
    Saskatchewan
    Vehicle:
    tundra
    stock
    ya thats the one. ya i did. i havent driven it since last night so hopefully when i go to drive it this afternoon its back to normal but i doubt it.
     
To Top