1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

120 gb zune issues

Discussion in 'Technology' started by JM76, Mar 22, 2010.

  1. Mar 22, 2010 at 9:58 AM
    #1
    JM76

    JM76 [OP] Ride On

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Member:
    #3695
    Messages:
    2,032
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jon
    SC
    Vehicle:
    06 silver double cab 4x4
    seconday air filter removal, tw sticker afe pro dry s filter , black rims , cb radio with four foot firestik antenna,black nasta nerf bars,5100's in the rear,mp3 player hookup,led overhead light,5100's up front @ 1.75, rear AAL,custom dent package,blacked out rear bumper, blacking out front grille,camo gt seat covers , 6k HIDs, 6k fogs coming, devil horns grille mod,elite offroad aluminum bumper,Canadoshi grille mod.light bar behind the grille with bright lights coming sooner or later
    :mad: so I have had this for at the most, 2 months. That's not the issue. While out in town today, I turned it back on, only to have the screen froze on me....now I don't know what to do to reset it, or is it f*cked? anyone got any insight? I tried to turn it on, and no, the battery is not dead, I can't charge it, and it won't sync with the software. Thanks in advance. It is showing a black screen, but I can see the artists screen ever so slightly......HELP!:confused::mad:
     
To Top