1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

12V ACCESSORY NO WORKY

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by jnoley07, Mar 10, 2011.

  1. Mar 10, 2011 at 11:37 AM
    #1
    jnoley07

    jnoley07 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Member:
    #2796
    Messages:
    1,295
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jay
    Tennessee
    Vehicle:
    2013 Black DC TRD SPORT 4X4
    Ok, so one of my 12v accessory plugs for cell phone chargers, etc is not working! The one on the right is the culprit, the one on the left that used to have the cig lighter in it works fine.
    Are they on the same fuse? Or does anyone know what might cause this other than a short....
     
  2. Mar 11, 2011 at 5:25 AM
    #2
    Wattapunk

    Wattapunk Stay lifted my friends !

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Member:
    #30098
    Messages:
    1,449
    Gender:
    Male
    First Name:
    Uncle K
    TX
    Vehicle:
    2005 Dbl Cab LB 4x4 TRD
    Toytec CO's, IRONMAN rear leaf pack, All pro front bumper, Body Armor rear bumper, BA steps MB TKO's w/285/75/16 Terra Grapplers, Bakflip tonneau cover, autopage remote start alarm, Ultragauge
    I believe both are from the same fuse. My guess is that you have a bad connection in the outlet. Pull the outlet and check voltage on the actual wire or you can check the fuse.(fuse box behind the coin holder ,left knee or stump area for those with amputation). Try the 15A PWR outlet.
    [​IMG]
     
  3. Mar 11, 2011 at 6:32 AM
    #3
    GSRON

    GSRON Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Member:
    #30336
    Messages:
    133
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ron
    Northern CA
    Vehicle:
    06 TRD Prerunner
    Both the "ACC" fuse and the "PWR OUTLET" fuse have to be good or it won't work. One fuses the outlet and the other fuses the relay.....
     
  4. Mar 11, 2011 at 7:39 AM
    #4
    jnoley07

    jnoley07 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Member:
    #2796
    Messages:
    1,295
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jay
    Tennessee
    Vehicle:
    2013 Black DC TRD SPORT 4X4
    Thanks guys, I will check the connection
     
To Top