1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

1993 Toyota 3.0

Discussion in 'Toyota Trucks & SUVs' started by supercharged03, Nov 21, 2013.

  1. Nov 21, 2013 at 7:40 PM
    #1
    supercharged03

    supercharged03 [OP] Member

    Joined:
    Oct 5, 2013
    Member:
    #113934
    Messages:
    10
    Gender:
    Male
    Hopefully i dont get in trouble but i could really use some help. I have a 1993 toyota pickup v6 4wd. 203000 miles, 5 speed, completely stock. I have owned the truck since the odo read 000003. Anyway long story cut short, decided to clean the throttle body because i had some weird idling going on. It would either be super low (250 rpms) or super high with a skip. (around 1200-1300 rpms w/ skip). Now that i have cleaned the throttle body i have a constant idle even at operating temperature of right about 1200 with the skip. I can get it to quit by pushing back on the throttle linkage with a little pressure but that is the only way. I sprayed some throttle body cleaner into idle air control port today. I guess we will see if that helps tomorrow. But anyway what else should i be looking for? why would have this occured after cleaning the throttle body?? THanks to any help
     
To Top