1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

1995 Tacoma Cruise Control

Discussion in 'Technical Chat' started by Pat Masac, Sep 20, 2010.

  1. Sep 20, 2010 at 11:52 AM
    #1
    Pat Masac

    Pat Masac [OP] Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Member:
    #38586
    Messages:
    18
    Gender:
    Male
    First Name:
    Patrick
    Beaumont, TX
    Vehicle:
    Tacoma V6 2WD
    I have a '95 Toyota Extended cab V6 automatic with 291,000 miles on it. Besides changing timing belts, a lower ball joint and fluids, it's pretty much the same as the day I bought it. However, the other day I tried to set my cruise control and it wouldn't work. The cruise control light comes on but it will not engage. I also noticed that my display light on my shift indicator quit working. Realizing that these things happened simultaneously, I assumed it was a fuse. Referring to the shop manual, I check all the fuses that could possibly have anything to do with it and they were all fine. One of the larger fuses under the hood labeled "ALT" I just checked visually without removing it and it appeared to be fine.

    Anyone out there have any idea what I need to do to fix this problem? Thanks for the great board.

    Pat
     
  2. Apr 10, 2011 at 10:54 AM
    #2
    rballnut17

    rballnut17 New Member

    Joined:
    Apr 10, 2011
    Member:
    #54669
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    95 Tacoma LX V6 4x4
    Did you fix this issue? I am having the same issue with my cruise control.

    Thanks
     
To Top