1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

1996 2WD 6cyl Taco - Exhaust Fumes in Cab

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by hosedown, Sep 5, 2009.

  1. Sep 5, 2009 at 2:52 PM
    #1
    hosedown

    hosedown [OP] New Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Member:
    #22310
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    I'm getting exhaust fumes in my cab and I think I need an O2 sensor (ck engine light has been on for a few months). Could the bad sensor be causing this or is it likely I have an exhaust leak? I don't see any holes or cracks in the headers or exhaust pipes but it does seem a tad louder than it was a few months ago. Still not very loud but I hear a touch of engine noise that wasn't there a while ago.

    So I'm wondering - O2 sensor, exhaust or maybe both?

    Thanks!
     
  2. Sep 5, 2009 at 4:29 PM
    #2
    hosedown

    hosedown [OP] New Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Member:
    #22310
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    I should have posted later because I just got the codes and I guess it's the EGR sensor and not the O2 sensor. Can that result in an exhaust smell? Also, part of it could be a gas smell, so I guess this could mean I need plugs and wires too.
     
To Top