1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

2009 Tacoma Tacoma-Transmission question?

Discussion in 'Garage / Workshop' started by Phillip, Oct 20, 2009.

  1. Oct 20, 2009 at 11:52 PM
    #1
    Phillip

    Phillip [OP] New Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Member:
    #24643
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Wilsonville, OR
    Vehicle:
    2009 Tacoma
    I have a 2009 Tayota Tacoma with V-6, automatic transmission and 4X4. I think I really messed up. Getting ready for a long trip so thought I would change the oil myself. Well I accidentally removed the transmission drain plug. Woops! This is my first vehicle ever without a fluid check tube. I am now discovering that it is a sealed system and now I am not sure what to do. I drained about 3 quarts of fluid. I drained the fluid into a clean pan. Any suggestions would be appreciated.

    Thanks,

    Phil
     
  2. Oct 21, 2009 at 4:29 PM
    #2
    RelentlessFab

    RelentlessFab Tacoma offroad armor fabricating beast Vendor

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Member:
    #4772
    Messages:
    14,186
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eric
    Eastern side of the Sierras: Sparks, NV
    Vehicle:
    07 SR5 4x4> 03 SR5 4x4 total> 14 Crewmax TRD
    Had tons on the old Taco's.... new Tundra is pretty stock
    Welcome to TW from another Oregonian. Good luck figuring out the issue there, id help but im a Manual so i dont know anything on this subject.
     
To Top