1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

2010 JBL Radio Has Crappy FM Signal

Discussion in 'Audio & Video' started by WATacoRider, Feb 17, 2010.

  1. Feb 17, 2010 at 9:32 PM
    #1
    WATacoRider

    WATacoRider [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Member:
    #26479
    Messages:
    540
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    TRD Sport 4x4
    I have an 07 with the JBL 6-disc originally. I swapped a 2010 in because it reads MP3s.

    Anyways, I noticed a significant reduction in signal while at highway speeds. More static than before. What's the deal here?:confused:
     
  2. Feb 18, 2010 at 8:04 AM
    #2
    StZu

    StZu Where the White Women At?

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Member:
    #28795
    Messages:
    1,180
    Gender:
    Male
    First Name:
    Richard
    Dallas Texas
    Vehicle:
    08 Prerunner Texas Edition
    make sure you have your antenna secured in the new radio
     
  3. Feb 18, 2010 at 8:20 PM
    #3
    glandnut

    glandnut Grease Monkey

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Member:
    #19461
    Messages:
    286
    Gender:
    Male
    Florida
    Vehicle:
    09' MGM TRD DC Sport LB
    secret stuff.
    I noticed my outside antennae was loose, snugged it up and no more static.
     
  4. Mar 29, 2010 at 1:41 PM
    #4
    cdelcam2010

    cdelcam2010 New Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Member:
    #33074
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Houston
    Vehicle:
    10 Prerunner TRD Sport
    did you get the radio issue resolved?...if so, what was causing the problem and how did the dealer fix it?
     
To Top