1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

2010 Tacoma Icon lift question?

Discussion in 'Suspension' started by ecr6cyl10, Sep 19, 2010.

  1. Sep 19, 2010 at 7:00 PM
    #1
    ecr6cyl10

    ecr6cyl10 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Member:
    #41758
    Messages:
    326
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eddy
    Gilbert, AZ
    Vehicle:
    10 Prerunner Dble Cab Offorad
    Defiant Light bar with 12" LED light bar and 2 Rigid dually floods. 3" Icon lift in the front with TC UCA's and 1.5" add a leaf in the rear [url=http://www.tacomaworld.com/gallery/showphoto.php/photo/198098/cat/500][img]http://www.tacomaworld.com/gallery/data/500/medium/My_Truck54.jpg[/img][/url]
    I just lifted my 2010 Tacoma with an Icon 3" coilover lift and the AAL in the back. I have been running it off road for a few hours and I hear some sound in the front left like it is bottoming out. Sounds like a clunk in the front. Any ideas? Still have stock tires and wheel for now.
     
  2. Sep 19, 2010 at 7:01 PM
    #2
    snorola

    snorola Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Member:
    #20292
    Messages:
    563
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brett
    Canmore Alberta
    Vehicle:
    06 4x4 Dbl Cab
    SAW 2.0 Coilovers Eibach 14" 650lb springs Camburg UCA's All pro expo springs OME rear shocks All pro front bumper All pro IFS skid All pro sliders SCS f5 matt black rims Lightforce blitz 240's
    sway bar hitting the coil overs possibly??

    I just installed SAW coil overs and my sway bar is rubbing but sounds like a solid clunk, usually when I hit a big bump or flexing
     
  3. Sep 19, 2010 at 7:11 PM
    #3
    ktmrider

    ktmrider Senior Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Member:
    #19933
    Messages:
    4,969
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    07 DCLB 4x4 Sport S/C
    Junk
    sway bar or UCAs hitting the coilover.
     
  4. Sep 19, 2010 at 9:20 PM
    #4
    Canadianboy

    Canadianboy Taco love in East Van

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Member:
    #18308
    Messages:
    892
    Gender:
    Male
    First Name:
    James
    Vancouver, BC
    Vehicle:
    09 TRD Sport S/B 4x4 Auto in Mag Grey
    Icon Stage 3, Goodyear Duratracs and KMC Addicts!
    What side, drivers??

    I have a stage 3 Icon lift, and have a popping/clunking sound coming from the drivers side. Haven't been able to identify where its coming from yet
     
  5. Sep 20, 2010 at 9:21 PM
    #5
    ecr6cyl10

    ecr6cyl10 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Member:
    #41758
    Messages:
    326
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eddy
    Gilbert, AZ
    Vehicle:
    10 Prerunner Dble Cab Offorad
    Defiant Light bar with 12" LED light bar and 2 Rigid dually floods. 3" Icon lift in the front with TC UCA's and 1.5" add a leaf in the rear [url=http://www.tacomaworld.com/gallery/showphoto.php/photo/198098/cat/500][img]http://www.tacomaworld.com/gallery/data/500/medium/My_Truck54.jpg[/img][/url]
    Sound like the same thing I have but mine is on the passenger side.
     
  6. Apr 2, 2011 at 11:26 AM
    #6
    Beast

    Beast Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Member:
    #30482
    Messages:
    161
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mark
    Slc,Utah
    Vehicle:
    2010 4x4 SR5
    grillcraft, tinted windows, HID's, Magnaflow exhaust, tsb, Icon ext. coilovers,camburg uca's, oem bedmat, 5100s in rear, wheelers aal, 275/65R18 duratracs, 18x9 kmc monsters
    mine is doing the same thing....anyone find out what the problem is?
     
To Top