1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

2013 Cruise Control install, need advice

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by Pacifictimes, May 3, 2013.

  1. May 3, 2013 at 7:58 AM
    #1
    Pacifictimes

    Pacifictimes [OP] Member

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Member:
    #100369
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    Vancouver, Wa
    Vehicle:
    2013 Tacoma 4 X 4 standard
    This makes me feel a bit lame :O/ Its only 2 wires a ground and the other goes to the connector to (i think its the computer) I believe 12 volts. I have the wire pluged into the(I believe) the right pin spot on the connector, but nothing works on the cruise, so I unplugged the wire to the cruise and with the key on I have no voltage to the wire from the computer. Any suggestions?
     
  2. May 3, 2013 at 12:05 PM
    #2
    skytower

    skytower Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Member:
    #38505
    Messages:
    3,221
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    virginia
    Vehicle:
    08 Tacoma 4x4
    Hitch and wiring, aux back-up light, rear strobe lights, radio and underseat sub.
    Best bet is to get a schematic, and go from there. IIRC, there's one on TTORA.com
     
  3. May 10, 2013 at 12:57 PM
    #3
    cgsomoza

    cgsomoza Rocky Mountain Member

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Member:
    #94433
    Messages:
    29
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chris
    Longmont, Colorado and Ontario, California
    Vehicle:
    2013 4x4 DCSB V6 Tacoma
  4. May 15, 2013 at 7:38 PM
    #4
    Netrader

    Netrader Member

    Joined:
    May 4, 2013
    Member:
    #103518
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    North West Indiana
    Vehicle:
    2013 Toyota Tacoma Regular Cab 4x4 2.7
    Hi was was also researching the install on the 2013. Please let me know if you tried to do the install from the link and if it worked on your 2013
     
  5. May 16, 2013 at 9:08 AM
    #5
    Pacifictimes

    Pacifictimes [OP] Member

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Member:
    #100369
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    Vancouver, Wa
    Vehicle:
    2013 Tacoma 4 X 4 standard
    yes it works fine
     
To Top